Etusivu > Ohjelmisto > Mie alan tekemhän syntiä ja muutakin pahettaMie alan tekemhän syntiä
- ja muutakin pahetta

 

Topi Mikkolan mies- ja naismonologeja 20-vuotiskavalkadissa


Kuhmon kulttuurisihteeri, näyttelijäohjaaja Topi Mikkola on tullut tunnetuksi Rosa Liksomin tekstien esittäjänä jo vuodesta 1991 lähtien. Ensimmäinen esitys oli nimeltään "Mie jätän tämän rakkauhen".

Riemukkaasta naurusta hiljaiseen koskettavuuteen kuljettavat monologit ovat tavoittaneet tähän mennessä jo yli 95 000 katsojaa ja esityskertoja on lähes 1 500.


Vuosi 2011 on Topin ja Rosan yhteinen 20-vuotisjuhlavuosi ja Topi on koonnut kuudesta kokoillan monologistaan hauskan ja koskettavan 20-vuotiskavalkadin. Esitykset jotka ovat hauskoja, viihdyttäviä ja ajankohtaisia, mutta eivät missään mielessä tyhjänpäiväisiä, ovat tietysti oikea kansanteatterin unelma. Kaikissa rooleissa kulkee ns. syntiteema tarinasta toiseen, miehet ja naiset etsivät rakkautta, hellyyttä, onnea ja ovat ylpeitä, uhmakkaita ja sinnikkäitä.

Kavalkadissa nähdään katkelmia kaikista kuudesta aikaisemmasta esityksestä:
- Mie jätän tämän rakkauhen (1991)
- Mie hellustin sitä akkaa (1995)
- Hyännäkönen mies (1998)
- Mie alan tekemhän syntiä (2001)
- Reitari (2005)
- Mie olen niin mahtava mies (2009)

Topi on syntyisin Sodankylästä ja Rosa Ylitorniolta. Rosa on Topin 60-vuotisjuhlakäsiohjelmassa todennut "Topi on minun pohjoiseen sijoittamieni tekstien ainutlaatuinen tulkki. Hän on klassikko".

Tervetuloa esityksiin !